Home » Olie info

Olie info 

 

Essentiële olie is een zeer geconcentreerde substantie die uit aromatische planten, struiken, vruchten enz. is onttrokken. Al duizenden jaren worden deze krachtige natuurlijke extracten gebruikt voor hun rustgevende, reinigende, herstellende, verjongende en vitaliserende werking.

De essentiële oliën van Young living en van De Levensboom zijn van de allerbeste kwaliteit, daarom gebruik ik alleen deze oliën. De oliën zijn voor 100% natuurlijk en van therapeutische kwaliteit, zodat het ook voor (kleine) kinderen, ouderen en dieren geschikt is.

Young living is het enige bedrijf van zijn soort dat de planten op eigen landgoederen op biologische wijze teelt, oogst, destilleert en verpakt. Zo wordt er gegarandeerd dat er geen pesticiden of chemicaliën in het product zitten, en kun je er zeker van zijn dat de oliën puur, biologisch, super geconcentreerd en van therapeutische kwaliteit zijn. Young living staat voor topkwaliteit en geeft altijd de "Seed tot Seal" garantie.

De Levensboom levert pure, 100% natuurzuivere en eerlijke, therapeutisch hoogwaardige oliën, met de juiste samenstelling voor optimale werkzaamheid en kwaliteit. De producten komen zoveel mogelijk van ambachtelijke kleine distillateurs die hart hebben voor hun product. De producten worden in kleine charges en op ambachtelijke en professionele wijze bereid. In al de producten zit kennis, wetenschap en liefde.

Oliën van deze kwaliteit zijn schaars en kosten wat meer, maar ze zijn economischer in gebruik omdat je er heel weinig van nodig hebt. Ze zijn super geconcentreerd en werken heel effectief. Een therapeutische olie heeft zeer veel verschillende bestanddelen en doet zijn werk op verschillende niveau's: fysiek, emotioneel en mentaal.

De natuurlijke oliën kunnen helpen bij: hoofdpijn, migraine, stijve of pijnlijke gewrichten of spieren, pijn of kramp, huidproblemen, stress, slaapproblemen, (faal)angst, motivatie, concentratieproblemen, onrustige kinderen of baby's, ADD/ADHD, autisme, PMS of overgangsklachten, verkoudheid of griep, gebrek aan energie en nog veel meer. Je kunt altijd contact met me opnemen als je een specifieke vraag hebt.

Wilt u weten wat het toepassen van essentiële oliën voor u of uw kind kan betekenen? Dan kunt u me mailen. Ik kan u ook toevoegen aan mijn speciale Facebook pagina waar u veel informatie kunt vinden over de oliën en de toepassingen. U kunt ook een afspraak maken, dan kijken we samen welke oliën u nodig heeft. Ik maak hierbij gebruik van een biotensor. Een adviesgesprek kost € 10, dit is exclusief de oliën.

De producten van Young living zijn niet in de winkel verkrijgbaar, omdat het bedrijf een persoonlijke uitleg belangrijk vindt. Er zijn verschillende manieren om producten van Young living te bestellen. Wanneer u het eerst uit wilt proberen, kan ik een rollertje met olie maken. Als u maar één of een paar oliën wilt bestellen, dan kunt u dit aan mij doorgeven en dan bestel ik ze voor u (met 24% korting). Maar u kunt ook zelf een account aanmaken, en de olie zelf bestellen, hier kan ik informatie over geven.

De oliën van De Levensboom kunt u zelf online bestellen bij Volatile, of bij mij in de praktijk kopen.