Home » Over mij

Over mij

Graag stel ik me hier kort aan u voor. 

Mijn naam is Karin Veerman, ik ben de trotse moeder van 2 dochters en 1 zoon.

Ik werk als groepsleerkracht in het Speciaal Onderwijs (Cluster 3). In al mijn jaren op school heb ik veel kinderen begeleid die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben en ben ik steeds op zoek gegaan naar manieren om deze kinderen en hun ouders op een coachende manier écht verder te kunnen helpen.

Om mijn eigen praktijk te beginnen, heb ik verschillende Kindercoach opleidingen en cursussen gedaan. Naast de PABO heb ik de volgende opleidingen gedaan: Nieuwetijds-kindercoach, Intuïtieve Kinder- en Oudercoaching, de MatriXmethode, POPtalk, EFT Plus, de Reversie Methode®, Individuele systemische opstellingen, Lezen moet je dóén, de MIR methode en Sherborne. Momenteel ben ik bezig met een cursus Leespraat; dit is een methode die wordt gebruikt om de taal- en spraakontwikkeling te stimuleren (o.a. van jonge kinderen met het syndroom van Down).

Alle drie mijn kinderen zijn hoogsensitief, ik heb dus veel ervaring met prikkelgevoelige kinderen en ik kan uw kind helpen om beter met zijn hoogsensitiviteit om te gaan. Mijn eigen zoon heeft veel problemen ondervonden in het gewone Basisonderwijs, hij had dagelijks last van buikpijn en hoofdpijn en wilde niet meer naar school. We kwamen er pas heel laat achter dat deze problemen te maken hadden met zijn hoogsensitiviteit. Graag help ik ouders om sneller de oorzaak van de problemen van hun kind te ontdekken en ze daar hulp bij te bieden.

Door mijn opleidingen en ervaring kan ik u en uw kind hulp bieden bij opvoedingsvragen, verstoorde relatie ouder/kind, omgaan met HSP/ ADHD / autisme, stress-gerelateerde problemen, spirituele vragen, verbeteren van prestaties op school.

Ik ben zelf ook hoogsensitief, en heb mediamieke gaven en deze gebruik ik ook bij de coaching van u en uw kind. Ik heb geen medische achtergrond, ik werk puur op gevoel en intuïtief en vanuit wat ik allemaal geleerd heb in mijn werk en bij mijn opleidingen. Door mijn hoogsensitiviteit kom ik makkelijk in contact met uw kind en kan ik snel tot de kern komen.

Daarnaast vind ik het ook erg leuk om volwassenen te ondersteunen en/of te helpen ontspannen door het geven van Reiki en daarbij maak ik ook gebruik van mijn mediamieke gaven.

De witte pauw staat voor het ontdekken van je eigen kleuren. Ik wil mensen en kinderen meegeven dat alles mogelijk is, en dat je mag ontdekken wat jouw kleuren en kwaliteiten zijn.

Ik hoop u te mogen ontmoeten in mijn praktijk! U bent van harte welkom!