Home » Reiki en Healing

Healing

In mijn praktijk bied ik verschillende soorten healing aan: Reiki, Trance Healing en de Cocoon. Voor meer uitleg kunt u altijd contact met mij opnemen zodat we samen kunnen bekijken wat voor u op dit moment het meest geschikt is. Daarnaast is het mogelijk om een engelen inwijding te ontvangen.                    Ook kan ik uw huis energetisch reinigen, wanneer de energie in uw huis niet prettig aanvoelt.

 

Reiki

Reiki betekent Universele energie. Bij een Reiki behandeling wordt deze Universele energie via handoplegging doorgegeven aan de cliënt. Deze energie helpt om de harmonie in het lichaam te herstellen en ondersteunt het natuurlijk genezingsproces. Reiki werkt ook zeer ontspannend. Tijdens de Reiki behandeling hou je gewoon je kleren aan, wel is het handig om makkelijk zittende kleding te dragen. Tijdens de behandeling worden de handen op verschillende posities op het lichaam gelegd, terwijl u ligt. Ik werk met verschillende soorten Reiki. Bij de Reiki behandeling maak ik mogelijk ook gebruik van edelstenen en essentiële oliën.

Een behandeling duurt ongeveer 1 uur en kost 30 euro.

 

Trance Healing

Trance Healing is een healing wijze waarbij de persoon die de behandeling geeft, medium is voor energie vanuit de spirituele wereld. Een soort van doorgeefluikje. Dit mediumschap maakt het mogelijk dat gidsen en engelen via de behandelaar hun genezende energie kunnen richten op mensen hier in de fysieke wereld. Trance healing kan worden toegepast bij allerlei pijnen, klachten en ziektes en kan zorgen voor verlichting en/of genezing. De healing vindt plaats op het mentale, emotionele en fysieke vlak. Nadat u kort en bondig uw probleem heeft verteld, zal ik uw energieveld lezen. U zit hierbij (gekleed) op een rechte stoel (liggen is eventueel ook mogelijk). Daarna ga ik door middel van afstrijken en handoplegging het proces van healing op gang brengen. Tijdens de behandeling zal ik om u heen lopen en healing geven waar nodig is. Mocht er tijdens de healing iets naar voren komen dan zal ik u dat vertellen. Na de behandeling is er nog even de gelegenheid om erover te praten. Ook hierbij kan ik gebruik maken van edelstenen en essentiële oliën.

Een behandeling duurt ongeveer een half uur, daarna bespreken we wat er is ervaren. Dit kost 22 euro.

 

Cocoonsessie en chakra's balanceren

Ook kunt u een afspraak maken om een half uur in een Archion® cocoon te liggen; dit brengt lichaam en geest in balans. Eerst zal ik de chakra's balanceren om blokkades op te heffen en de energie te weer gelijkmatig te laten stromen. Daarna volgt de cocoonsessie; je ligt dan in een driedimensionaal Tachyon-Archion energiebad. Dit creëert een intens gevoel van rust, tijdloosheid en grenzeloosheid. Zelfs mensen die moeilijk kunnen ontspannen, komen in de cocoon tot rust of zelfs een diepe ontspannende slaap. Het stimuleert daarnaast ook het helingsproces. Archion® is een universele helende energie. Deze zachte energie ondersteunt de mens op zijn eigen weg. Het is een liefdevolle, harmoniserende, helende, neutrale energie die werkt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Door het liggen in de cocoon kom je weer in balans met jezelf. Zo kan je zelfgenezend vermogen, wat iedereen van nature bezit, ons helpen verder te genezen.

Deze sessie duurt een half uur en kost 15 euro.

Meer informatie over de Archion cocoon:                                                               http://www.tachyon-archion.nl/tachyon-archion-cocon/

 

Engelen inwijding

Inwijding betekent eigenlijk inwijden in weten/kennis. Men wordt aangesloten op de Engelen (de ogen en oren van God). Met deze energie krijgt men de kans om in versneld tempo innerlijk te groeien en alle ervaringen via de aardse handelingen om te zetten in kennis. Op de dag van de inwijding wordt het proces van innerlijke healing in werking gezet. Deze hoge energie-frequentie is uniek en heeft zijn positieve in/uitwerking op iedereen die deze inwijding heeft ondergaan.

De inwijding is op afstand. Je krijgt instructies via messenger of Whatsapp na betaling. We spreken samen een tijd af en samen gaan we de inwijding in en ik ga je helpen op afstand om meer te ontvangen. Het kan je helpen bij healing of rust net wat jij nodig hebt. Maar volg rustig je gevoel of het bij je past. Na de inwijding mag je die zelf ook weer doorgeven. Het kost altijd 33 euro. dit is een vastgesteld bedrag. Betaling gaat via tikkie.

 

Energetische huisreiniging

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen een huisreiniging laten doen.
Je bent bv net verhuisd en kunt geen rust in je nieuwe huis vinden. De energie van de vorige bewoners is vaak voelbaar en zeker als je daar gevoelig voor bent, zal je dit voelen. In een huis waar veel ruzie gemaakt werd, of waar veel verbaal of fysiek geweld is, daar is de energie laag en zwaar van alle negativiteit. Soms is er geen duidelijk aanwijsbare reden, maar voel je je toch niet prettig in je huis. Dit kan voorkomen in uw huis:

  • Slecht tot niet of onrustig slapen.
  • Een rare kou in huis.
  • Kinderen of volwassenen die ineens van stemming wisselen.
  • het gevoel van een aanwezigheid in huis.
  • Enorme moeheid.
  • Rare gedachten hebben.
  • Knipperende lampen.

Energetische huisreinigingen zijn bedoeld om je woonhuis te reinigen van vervelende negatieve en zware energieën, die bv toebehoren aan de vorige bewoners die negatieve energie achter lieten. Je woonhuis wordt dan gereinigd en opgevuld met harmonieuze energieën. Deze reiniging geeft innerlijke rust aan kinderen, overgevoelige mensen en aan huisdieren. Een huisreiniging kan in principe op afstand gedaan worden. Mijn ervaring is dat het vaak fijn wordt gevonden als er fysiek op locatie kan worden gekeken en gereinigd. Bij een bezoek aan jouw huis kijk ik mee naar wat er wordt ervaren en help ik de energie in huis te zuiveren. Na de energetische reiniging geef ik tips hoe je je huis zelf energetisch schoon kunt houden. 

Een huisreiniging bij u thuis duurt ongeveer een uur en kost € 50,00.

Een huisreiniging op afstand kost € 30,00

 

 

Ik heb de cursussen Reiki I en II, Reiki Seichem, Shambala Reiki en Karuna Reiki gevolgd. Daarnaast heb ik een workshop Quantum Touch gedaan en de opleiding Mediumschap en Trance healing I en II en een cursus Healing Mediumschap.

 

U kunt eventueel ook 's avonds een afspraak maken.